Lumatek ATTIS 300w Pro LED Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£355.00

Përshkrim

Lumatek ATS 300W PRO

Lumatek ATS300W Pro LED është një pajisje me peshë të lehtë që prodhon nivele të larta të PPF prej 816 µmol/s dhe një efikasitet shumë të lartë deri në 2,7 µmol/J, duke mbuluar në mënyrë të përsosur sipërfaqet e rritjes deri në 1x1 m.

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek ATS Pro balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) të mjaftueshme për të siguruar ndriçim të vetëm ose plotësues të rritjes për periudhat e shumimit, rritjes vegjetative dhe lulëzimit të kulturave të rritura në ambiente të mbyllura.

Efikasiteti i pajisjes do të ndryshojë në varësi të tensionit hyrës të përdorur.

Gama e gamës së re ATS Pro krijon një përhapje uniforme të dritës në distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar depërtim të mirë të tendës dhe nxehtësisë së tepërt. Lavamani inovativ i nxehtësisë dhe përdorimi i konvekcionit natyror pasiv ka eliminuar daljen e zhurmës dhe duke rritur ndjeshëm jetëgjatësinë e pajisjes pasi nuk ka pjesë të lëvizshme.

Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, kjo pajisje e shkathët mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët zvogëlon temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Gama e ATS300W PRO

Linja e re Pro e ATS është ndërtuar duke përdorur drejtues të kontrollueshëm Lumatek me cilësi të lartë dhe dioda të bardha, të kuqe dhe të kuqe të largëta të gjeneratës së fundit me efikasitet më të lartë.

Diodat e përmirësuara tani shpërndahen në mënyrë më të barabartë në të gjithë gjatësinë e shufrave të dritës duke rezultuar në një përhapje dhe gjurmë më të madhe dhe më të barabartë të dritës.

Karakteristika të tjera të reja të kësaj linje përfshijnë: Vlerësimi i ri IP65; Teknologjia e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED, duke rezultuar në transmetim më të lartë të dritës prej 99% pa humbje drite, jetëgjatësi të zgjatur të diodave dhe rezistencë shtesë ndaj korrozionit; Dhe aftësi e re e kontrollit me Lumatek Control Panel Plus 2.0.

 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi