Kabllo kontrolli Lumatek Daisy Chain 5m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Ky kabllo me lidhje kontrolli 5 m të gjatë është projektuar për të lidhur me zinxhirë pajisjet tuaja LED të kontrollueshme LUMATEK duke lejuar një lidhje të qëndrueshme dhe të saktë pa asnjë ndërhyrje. Thjesht lidhni spinën mashkullore vetë-kyçëse M12 në daljen e strukturës LED Signal Out dhe spinën femër M12 vetë-kyçëse në hyrjen e strukturës LED Signal In të pajisjes tjetër.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi