Telekomanda e shoferit LED Lumatek Përdor kabllo zgjatuese 5 m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£27.50

Përshkrim

Këto dy kabllo zgjatuese 5 m të gjata janë krijuar për të lidhur drejtuesin Lumatek dhe pajisjen LED, në rast se drejtuesi përdoret në distancë dhe larg pajisjes. Duke lejuar një lidhje të qëndrueshme dhe të saktë pa asnjë ndërhyrje, ky produkt përbëhet nga 2 elementë:

• Kabllo rryme zgjatuese 5 m për drejtuesin LED
• Kabllo Zgjatuese Dimming 5m

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi