Lumatek Zeus 1000w Pro LED Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,249.00

Përshkrim

Në Lumatek na pëlqen të punojmë drejt së ardhmes, prandaj kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë me Zeus 1000W Pro. Duke e rritur lojën me ndriçimin hortikulturor LED me cilësi të lartë, takoni Zeus 1000W Pro krejt të re, duke inovuar me një kornizë unike që ju jep një mbulim unik në industrinë e hortikulturës LED për shkak të formës së saj drejtkëndore pioniere. Duke siguruar zonën më të madhe të mbulimit drejtkëndor nga pajisja e vetme më e madhe e grupit linear linear në treg, Zeus 1000W Pro është krijuar për të krijuar dritën më të mirë të shpërndarjes për rritje në shkallë të gjerë. Edhe një herë, inovacioni është më i ndritshëm se kurrë.

Specifikimi më i lartë Lumatek Zeus 1000W Pro LED është një pajisje lineare me shufra me shumë dritë me kornizë të palosshme që prodhon nivele jashtëzakonisht të larta të PPF prej 2925 µmol/s dhe një efikasitet shumë të lartë deri në 2.9 µmol/J.

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) duke siguruar një shpërndarje të barabartë të dritës dhe përhapje uniforme.

Efikasiteti i pajisjes do të ndryshojë në varësi të tensionit hyrës të përdorur.

Zeus 1000W Pro prodhon nivele ultra të larta të PPFD të shpërndara në mënyrë të barabartë në një zonë rritjeje 2mx1,5m dhe një dritë të rritjes me spektër të plotë që prodhon të korra të brendshme vazhdimisht me cilësi të lartë dhe rendiment të lartë. Kjo pajisje ka një kornizë më të madhe drejtkëndëshe të palosshme me një grup të zgjuar që krijon një përhapje uniforme të dritës në distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar ndriçimin e rritjes me një burim të vetëm për sistemet e kultivimit me shumë shtresa, stola të vetëm në dhoma të ulëta dhe tenda për rritje.

Linja e re e Zeus është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të brezit të fundit të koshit nga Lumileds dhe Osram, duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë, ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit. Një veçori tjetër e re e kësaj linje është teknologjia e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED; duke rezultuar në transmetim më të lartë të dritës prej 99% pa humbje drite, jetëgjatësi të zgjatur të diodave, rezistencë shtesë ndaj korrozionit dhe rezistencë të lartë ndaj ujit të IP65. Për mirëmbajtjen bazë, thjesht pastroni shufrat me pambuk të lagur.

Lumatek është një pionier në dizajnin inovativ, modular, magnetik të shiritit LED.
Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, Zeusi mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët me 10 shirita LED të klikimeve magnetike të këmbyeshme redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Kontrolli i jashtëm
Pajisja Zeus mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek (Digital Panel Plus 2.0) që përmban kohën e dritës, zbehjen e automatizuar (1% rritje), kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Përputhshmëria e Sistemeve të Kontrollit Universal
Pajisjet LED Lumatek mund të kontrollohen plotësisht ose me Lumatek Digital Panel Plus 2.0 ose me ndonjë sistem tjetër kontrolli që përdor sinjalin e daljes 0-10V. Edhe nëse kontrolluesi juaj universal ka një ndërfaqe porti RJ, ju mund të përdorni LED-et tona duke përdorur një përshtatës kontrolli të konvertuesit të sinjalit RJ në 0-10V.

Specifikimet kryesore
• Efikasiteti: deri në 2.9 µmol/J
• PPF: 2925 µmol/s
• Tensioni në hyrje: 220-240V, 50-60Hz
• Fuqia hyrëse: 1025 W (±5%)
• Gjurmë: 2.0×1.5m
• I papërshkueshëm nga uji: IP65
• Jetëgjatësia: 60 000 orë
• Shpërndarja e Dritës: 120°
• Burimi i dritës: Diodat Osram me Spek më të Lartë dhe Lumileds
• Menaxhimi termik: Ftohja pasive
• Zvogëlues: OFF-25%-50%-75%-100% me zbutës të dritës 0-10V (përfshirë)
• Kontrolli i jashtëm: Me Lumatek Digital Panel Plus 2.0 ose Kontrollues Universal
• 0-10V
• Pesha: 17.5 Kg
• Përmasat: 1700 x 1219 x 48.2 mm
• Spektri: Spektri i plotë F
• BTU: 3497 BTUs/h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi