Drita e rritjes LED kompakte Lumatek Zeus 465w


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£535.00

Përshkrim

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) të mjaftueshme për të siguruar ndriçim me një burim për të gjithë ciklin e rritjes nga periudha vegjetative deri në periudhën e lulëzimit.

Specifikimi më i lartë Lumatek Zeus 465W Pro Compact LED është një pajisje lineare me shufra me shumë dritë që prodhon PPF të lartë prej 1070 µmol/s dhe një Efikasitet Fotoni (efikasiteti i pajisjes) prej 2,3 µmol/J.

Gama e LED-ve krijojnë një përhapje uniforme të dritës në një distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar ndriçimin me burim të vetëm për sistemet e kultivimit me shumë shtresa, stola të vetme në dhoma të ulëta dhe tenda për rritje.

Zeus është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të koshit të sipërm nga LUMLED dhe Osram duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit.

Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, Zeusi mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët me pesë shufra LED 93W redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Kontrolli i jashtëm
Pajisja Zeus mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek (Digital Panel Plus 2.0) që përmban kohën e dritës, zbehjen e automatizuar (1% rritje), kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Përputhshmëria e Sistemeve të Kontrollit Universal
Pajisjet LED Lumatek mund të kontrollohen plotësisht ose me Lumatek Digital Panel Plus 2.0 ose me ndonjë sistem tjetër kontrolli që përdor sinjalin e daljes 0-10V. Edhe nëse kontrolluesi juaj universal ka një ndërfaqe porti RJ, ju mund të përdorni LED-et tona duke përdorur një përshtatës kontrolli të konvertuesit të sinjalit RJ në 0-10V.

Specifikimet kryesore

• Efikasiteti: 2.3 µmol/J
• PPF: 1070 µmol/s
• Tensioni në hyrje: 200-240V, 50-60Hz
• FUQIA HYRËSE (100%): 465W
• Gjurmë: 1.2×1.2m
• I papërshkueshëm nga uji: IP65
• Jetëgjatësia: 60 000 orë
• Shpërndarja e Dritës: 120°
• Burimi i dritës: Diodat Osram dhe Lumileds
• Zvogëlues: OFF-25%-50%-75%-100% me zbutës të dritës 0-10V (përfshirë)
• Kontrolli i jashtëm: Me Panel Dixhital Lumatek
• Pesha: 11 Kg
• Përmasat: 998x900x51.9mm
• Spektri: Spektri i plotë +
• BTU (Me Driver Attached): 1706 BTUs/h
• BTU (With Driver Remote): 1586 BTUs/h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi