LUMATEK ZEUS 465W PRO 2.7 LED GROW LIGHT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£620.00

Përshkrim

Gama e LED-ve krijojnë një përhapje uniforme të dritës në një distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar ndriçimin me burim të vetëm për sistemet e kultivimit me shumë shtresa, stola të vetme në dhoma të ulëta dhe tenda për rritje.

Zeus është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të koshit të sipërm nga LUMLED dhe Osram duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit.

Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, Zeusi mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët me pesë shufra LED 93W redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Pajisja Zeus mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek që përmban errësimin e automatizuar, kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Përputhshmëria e Sistemeve të Kontrollit Universal
Pajisjet LED Lumatek Zeus mund të kontrollohen plotësisht ose me panelin dixhital Lumatek ose me çdo sistem tjetër kontrolli që përdor sinjalin dalës 0-10V. Edhe nëse kontrolluesi juaj universal ka një ndërfaqe porti RJ, ju mund të përdorni LED-et tona duke përdorur një përshtatës kontrolli të konvertuesit të sinjalit RJ në 0-10V.

Veçoritë
• Efikasitet shumë i lartë 2.7 µmol/s/J
• Prodhim i lartë PPF për intensitet të lartë 1256 µmol/s
• Drejtues LED Lumatek me cilësi të lartë
• LED të koshit të sipërm
• Spektër i plotë i balancuar
• Kontroll i jashtëm me Lumatek Control Panel
• Shirita me magnet të zëvendësueshëm 93W
• Plotësisht i zbehtë
• Montimi Plug & Play i përshtatshëm për përdoruesit
• Drejtues i ndashëm për përdorim në distancë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi