TENDA FARI I BARDHË 1.5M² ME PAKO LUMII LED

Kurseni £105.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£745.00 Çmimi i rregullt£850.00

Përshkrim

Maksimizoni dritat tuaja të reja LED të zeza LUMii me veshjen e brendshme reflektuese të bardhë të çadrës Lighthouse WHITE! Gjithçka që ju nevojitet për të nisur rritjen tuaj në nivelin tjetër, të gjithë së bashku në këtë pako!

Përfshin:
1x LUMii BLACK LED 720w
1x 1.5M2 Far BARDHË

Far BARDHË
Për kultivuesin që favorizon ndriçimin LED, kjo ofertë premium nga LightHouse është zgjedhja përfundimtare e tendës. Përveç detajeve dhe cilësisë së lartë që mund të prisni nga tendat LightHouse, pjesa e brendshme e LightHouse WHITE është e veshur me një sipërfaqe të brendshme të bardhë shumë reflektuese.

Krahasuar me një shtresë argjendi konvencionale, kjo siguron një shpërndarje më homogjene të dritës. Kjo jep një dritë më të barabartë nga patate të skuqura me ngjyra të ndryshme dhe ndihmon me depërtimin e qëndrueshëm të tendës. Nëse keni investuar në ndriçimin premium LED, mos u zhgënjeni nga tenda juaj: kaloni në LightHouse WHITE për një dizajn optimal të krijuar posaçërisht për LED.

LED LUMii BLACK 720W
Ballast elektronik LUMii BLACK 600W, i montuar direkt në pajisje ose i pozicionuar nga distanca, mund të zbehë pajisjen LED në 400W ose 250W, ose mund të zgjidhet cilësimi Boost 600W për të dhënë dalje maksimale të dritës.

Pajisja LUMii BLACK LED 720W me 6 bar prodhon dritë me spektër të plotë, ideale si për rritje ashtu edhe për lulëzim. PPF e tij prej 1870 µmol/s është superiore ndaj PPF-së së llambave tipike HPS 1000W dhe i afrohet asaj të llambave HPS me dy skaje 1000W. Për shkak të ndërtimit të tij shpërndarja e dritës mbi të korrat është më e barabartë dhe rreziku i djegies zvogëlohet shumë.

Specifikimet teknike:
Burimi i dritës - Spektri i plotë plus diodat 660 nm
Prodhimi i dritës PPF - 1870 µmol/s
Efikasiteti PPE - 2,6 μmol/W
Jetëgjatësia - L90: >50,000 orë
Vlerësimi IP - IP65
Pesha (vetëm pajisje LED) - 7,8 kg
Madhësia e përgjithshme në përdorim - 110cm x 108cm x 5cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi