LUMii BLACK BAR 30w UV/E kuqe Larg LED


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£90.00

Përshkrim

LUMii Black Bar 30w UV/FR LED është një dritë e thjeshtë LED me format shiriti që ofron dritë shtesë UV dhe të Kuqe të Largët për të zgjeruar spektrin e dritës të siguruar nga burime të tjera drite. E krijuar për t'u lidhur me pajisjen LED LUMii Black Blade 400w, ajo mund të përdoret gjithashtu së bashku me çdo dritë tjetër të rritjes me spektër të plotë për të rritur rendimentin dhe cilësinë e të korrave, për të stimuluar rritjen dhe për të nxitur lulëzimin. Lidheni dhe luani me prizën e vet të energjisë, ju rekomandojmë që të kontrollohet me kohëmatës dhe të përdoret për rreth 2 orë në ditë gjatë fotoperiodës.   

Përfitimet kryesore: 
  • Shton UVA (385 nm) në spektrin e dritës së rritjes 
  • Shton të kuqe të largët (730 nm) në spektrin e dritës së rritjes 
  • Përshtatet drejtpërdrejt me LED LUMii Black Blade 400w 
  • Mund të përdoret si një dritë shtesë me çdo ndriçim tjetër të rritjes 
  • Mundësohet drejtpërdrejt nga një prizë elektrike 
 
Specifikimet teknike: 

Fuqia 

30 W ± 5% 

Tensioni i hyrjes 

100 – 277 V AC / 50-60 kHz 

Rryma hyrëse 

0,3A @ 100V, 0,11A @ 277V 

Prodhimi 

56,60 umol/s – gjatësi vale 200-800 nm 

Patate të skuqura 

385 nm dhe 730 nm 

Këndi i rrezatimit të dritës 

120° 

Vlerësimi IP 

IP65 

Dimensionet 

Gjatësia 605 mm (23,82”) Gjerësia 57 mm (2,24”) Thellësia 31 mm (1,21”)  

Pesha 

0,85 kg / 1,87 lb 

Temperatura dhe lagështia e ambientit operativ 

0°C - 40°C (32°F - 104°F). RH maksimale 95% 

Temperatura dhe Lagështia e ruajtjes 

-40°C - 70°C (-40°F - 158°F). RH maksimale 85% 

  
Pyetjet e shpeshta:

Pyetje: Pse të shtoj një LUMii Black Bar 30w UV/FR LED në ndriçimin tim të rritjes?  

Përgjigje: LUMii Black Bar 30w UV/FR LED do të shtojë gjatësi vale UVA dhe të Kuqe të Largët në spektrin e përgjithshëm të rritjes së ndriçimit. Këto janë të dobishme për bimët dhe mund të përmirësojnë rendimentin, cilësinë, rritjen dhe lulëzimin e të lashtave.  

Pyetje: A mund të përdoret LUMii Black Bar 30w UV/FR LED vetëm me një LED LUMii Black Blade 400w?  

Përgjigje: LUMii Black Bar 30w UV/FR LED lëshon vetëm gjatësi vale UVA dhe të Kuqe të Largët dhe nuk ofron spektrin e plotë të dritës që u nevojitet bimëve për të lulëzuar, kështu që duhet të përdoret gjithmonë si një dritë plotësuese me ndriçimin tjetër të rritjes. Është projektuar për t'u lidhur drejtpërdrejt me LED LUMii Black Blade 400w, por mund të varet së bashku me çdo burim tjetër drite të rritjes së spektrit të plotë.  

Pyetje: Si duhet ta fuqizoj dhe kontrolloj LED-in LUMii Black Bar 30w UV/FR?  

Përgjigje: LED LUMii Black Bar 30w UV/FR ka prizën e vet integrale të energjisë, e cila mund të futet direkt në rrjetin elektrik. Megjithatë, ju rekomandojmë që të përdorni një kohëmatës shtesë për të planifikuar LED-in tuaj të shiritit. UV e tepërt mund të jetë e dëmshme për bimët dhe bimët tuaja do të përfitojnë nëse LED LUMii Black Bar 30w UV/FR ndizet vetëm për rreth 2 orë në ditë gjatë fotoperiodës. Koha e saktë duhet të përcaktohet nga kultivuesi, për përfitimin më të madh për të korrat.  

Pyetje: A është i sigurt LUMii Black Bar 30w UV/FR LED?  

Përgjigje: Po, është krejtësisht i sigurt nëse përdoret siç duhet dhe merren disa masa paraprake të thjeshta. Personat duhet të shmangin hyrjen në dhomën e rritjes kur LED LUMii Black Bar 30w UV/FR është i ndezur. KURRË mos e shikoni drejtpërdrejt kur ndizet.  

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi