LUMii BLACK Blade LED - 200w Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£230.00

Përshkrim

LED LUMii BLACK Blade 200w është një alternativë kompakte, e ftohtë dhe efikase e formatit të pllakës LED për llambat 250 W dhe 400 W HID dhe 315 W CMH. Duke dhënë dritë të bardhë me spektër të plotë dhe të balancuar 3500K me çipa Osram të shtuar 660 nm, është burimi ideal i dritës për të gjithë ciklin jetësor të bimës. Pajisja është mjaft e madhe për të ndriçuar një zonë rritjeje deri në 1 m 2 dhe mund të përdoret gjithashtu si ndriçim ndihmës në një dhomë më të madhe rritjeje. Zvogëlohet duke përdorur kontrollin integral dhe mund të planifikohet duke përdorur një kohëmatës plug-in. Fuqizohet direkt nga energjia elektrike nga rrjeti elektrik nëpërmjet rrymës 2 m të furnizuar. Kompletuar me hobe të varura për instalim të lehtë.  

Përfitimet kryesore: 
  • Dritë e bardhë me spektër të plotë dhe të balancuar me çipa Osram të shtuar 660 nm, të përshtatshme për të gjithë ciklin jetësor të bimës  
  • E thjeshtë për t'u instaluar dhe përdorur  
  • Kompakt dhe i lehtë  
  • Prodhimi shumë i ulët i nxehtësisë dhe shpërndarje e shkëlqyer  
 
Specifikimet teknike: 

Fuqia hyrëse 

200 W 

Tensioni i hyrjes 

100 – 277 V AC / 50 – 60 kHz 

Rryma hyrëse 

2 A @ 100 V, 0,72 A @ 277 V 

Efikasiteti 

2,6 μmol/J @ 220 V AC 

PPF 

520 μmol/s 

Këndi i rrezatimit të dritës 

120° 

Vlerësimi IP 

IP65 

Dimensionet e përgjithshme 

305 mm x 505 mm x 104 mm (12,0” x 19,9” x 4,1”) 

Pesha 

3,4 kg (7,5 lb) 

Temperatura dhe lagështia e ambientit operativ 

0° C - 40° C (32° F – 104° F). RH maksimale 95% 

Temperatura dhe Lagështia e ruajtjes 

-40° C - 70° C (-40° F – 158° F). RH maksimale 85% 
 
Pyetjet e shpeshta: 
Pyetje: A mund ta përdor LED LUMii BLACK Blade 200w për të gjithë ciklin tim të rritjes?  
Përgjigje: LED LUMii BLACK Blade 100w jep dritë të bardhë me spektër të plotë dhe të balancuar dhe është ideale për t'u përdorur gjatë gjithë ciklit jetësor të bimës.  

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi