ROOT!T 26w LED Propagation Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£36.45

Përshkrim

Drita LED Grow ROOT!T 26W është ideale për shumim, me një temperaturë ngjyre 6500K dhe mund të përdoret gjithashtu për fazën vegjetative (rritje) të ciklit jetësor të bimëve të vogla. Me një përhapje drite për të mbuluar shumicën e tabakave të përhapjes me përmasa standarde, ROOT!T LED Grow Light vjen me kapëse për ta ngjitur në një mbajtëse dritash LED ROOT!T ose për kapjen e dritës në një shtyllë tende. Ofrohen gjithashtu grepa universale të varura. Plug-and-play, ROOT!T LED Grow Light ka një prizë integrale të energjisë. Ne rekomandojmë që të kontrollohet me kohëmatës.

E thjeshtë për t'u përdorur - plug-and-play
Prodhimi PPF 57 µmol/s
6500K – ideale për shumim dhe rritje
Shumë ekonomike - 26 W
E lehtë dhe e lehtë për t'u varur

Gjatësia - 50 cm
Fuqia - 26 W
Tensioni - 220 – 240 V
Frekuenca - 50 Hz
Prodhimi i dritës PPF - 57μmol/s
Temperatura e ngjyrave - 6500 K
Vlerësimi IP - IP44

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi