Pishtari i kokës LED LUMii jeshil


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

E përkryer për të kontrolluar kopshtin tuaj pa asnjë ndërprerje të periudhës së fotografimit. Drita e pjerrët jep ndriçim aty ku nevojitet dizajn kompakt dhe me peshë të lehtë. 6 LED jeshile me intensitet të lartë marrin 3 bateri x AAA që nuk janë dhënë.

Informacion i pergjithshem

Tre opsione ndriçimi të plota, të pjesshme dhe strobe.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi