Varëse me dritë LUMii Lift YoYo's - 2 pako


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.95

Përshkrim

Lifti LUMii ngjitet në një pajisje të fortë duke përdorur lidhëse kabllosh ose zinxhir; më pas mund ta pezulloni artikullin nga grepa e bashkangjitur e karabinierit. Rregulloni kapjen e LUMii Lift duke shtrënguar ose liruar dadën e krahut në pjesën e përparme.

I projektuar në Mbretërinë e Bashkuar, ky sistem rropash me 5 dhëmbë është shumë i butë dhe i lehtë për t'u përdorur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi