Llambat fluoreshente kompakte MaxiBright (CFL)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£18.50

Përshkrim

Të disponueshme në spektrin blu (6400K) për rritjen vegjetative dhe spektrin e kuq (2700K) për lulëzimin, këto llamba kanë çakëll të integruar dhe një montim standard me vidë E40 që lejon që versioni 125W të përdoret me çdo reflektor përveç Diamantit.

Modeli 250W është më i madh dhe si i tillë kërkon ose reflektorin CFL me prodhim të lartë ose reflektorin CFL Pro. Të dyja madhësitë e llambës mund të përdoren gjithashtu me një llambë të thjeshtë prej katër metrash.

Ashtu si me të gjitha dritat CFL, një nga përfitimet kryesore (dhe çelësi i suksesit) është pozicionimi i tyre pranë bimëve, rreth 4 deri në 10 centimetra është distanca ideale, pasi emetimet e nxehtësisë janë dukshëm më të ulëta se llambat HID.

Nëse po kërkoni të përdorni CFL-të si një burim shtesë drite, ia vlen t'i varni ato nga një prizë llambë për të shtuar pak dritë të spektrit blu pasi shumica e bimëve i përgjigjen mirë kësaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi