Maxibright CFL Pro reflektor


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.50

Përshkrim

Reflektori Maxibright CFL pro është projektuar posaçërisht për t'u përdorur me llambat CFL dhe nuk kërkon çakëll.

Një produkt i shkëlqyer nga një markë e shkëlqyer me një çmim të shkëlqyeshëm. E ndërtuar në kabllo dhe energji elektrike.
E fortë dhe e fortë, reflektim i madh, zgjedhja pro.

Alumini me cilësi të lartë, një guaskë e jashtme e fortë e veshur me pluhur përfshin kllapa të varur dhe kordonin e energjisë.

I përshtatshëm për shumicën e llambave CFL deri në 300w

•Modeli: CFL Pro reflektor
•Pesha e transportit: 10 kg
•Prodhuar nga: Maxigrow

Reflektori reflektues ultra i lartë!
Llambat shiten te ndara.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi