Maxibright - CFL Reflector


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£21.50

Përshkrim

Maxibright CFL Reflector është një reflektor i vetëm parabolik me kënd të gjerë. Është një futje reflektor alumini me lustrim të lartë, me funksion të rëndë, me qoshe të rrumbullakosura dhe shtyllë mbajtëse llambash me funksion të rëndë. Shtylla kurrizore e rëndë parandalon që llambat CFL të varen në reflektor duke i mbajtur ato në vend për reflektim optimal të dritës.

• Parabolike me kënd të gjerë me funksion të rëndë
• Shpërndarje e optimizuar e dritës
• Alumini me lustrim të lartë
• Shpina e rëndë e mban llambën të fortë dhe të niveluar
• Gati për përdorim me kabllo 5 m
• Prizë BS 1363 13A
• Fuqia maksimale 400W

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi