Maxibright Daylight iLink LED në kabllo LED 5M


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Për përdorim me sistemet e ndriçimit LED 660W dhe 480W (Përjashtuar DAYLIGHT 660W LED (2019)). Lidhni deri në 100 njësi LED me lehtësi dhe kontrolloni nëpërmjet kontrolluesit të ndriçimit DAYLIGHT.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi