Maxibright Daylight LED 1030W Pro 2.7 umol/J Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,200.00

Përshkrim

Më shumë lule, më pak fuqi . Ndriçimi DAYLIGHT 1030W LED PRO ka PPF jashtëzakonisht të lartë prej 2781 μmol/s dhe një efikasitet të pajisjes prej 2,7 μmol/J. Kjo njësi vazhdon të shtyjë ndriçimin e rritjes LED në nivelin tjetër. Janë 10 bare çipash Osram dhe LUMLEDLED me efikasitet të lartë që mbulojnë një zonë 1,5 mx 1,5 m deri në 1,8 mx 1,8 m, pa mbulim të njëtrajtshëm të dritës.

• Prodhimi i dritës me spektër të plotë
• Çipat Osram dhe LUMLED LED
• Përfshin dimmer në distancë
• Fuqia 25% - 50% - 75% - 100%.
• Lulëzimi i përmirësuar me dritë të kuqe të shtuar
• Ideale për një sipërfaqe deri në 1.8mx 1.8m
• Vrapim i ftohtë
• Efikasitet energjetik, prodhim i ulët i nxehtësisë
• Nuk ka tifozë ose pjesë lëvizëse, vrapim i heshtur
• Mbulim i jashtëzakonshëm me dritë uniforme
• Përmirësimi i depërtimit të dritës
• Asamble me një person
• Jetëgjatësia 50'000 orë
• Prizë dhe luaj
• Kontrolloni njësi të shumta me teknologjinë iLink
• Përmasat: 1119.6 x 1065.5 x 80mm
• Kllapa varëse të lehta për t'u përdorur
• Dizajn i lehtë i hollë
• Kapëse e lehtë në shufra
• Mbrojtje për hyrjen IP65

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi