Maxibright Daylight LED 200W Pro 2.5umol/J LED Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£245.00

Përshkrim

Më shumë lule, më pak fuqi Teknologjia e ndriçimit LED ka evoluar me hapa të mëdhenj gjatë dekadave të fundit. Ndërsa teknologjia ka përparuar, po ashtu edhe pritshmëritë e kultivuesve për performancën kanë përparuar. Me një dalje të spektrit PAR me trup të plotë dhe një prodhim total të lartë, DAYLIGHT 200W LED PRO Grow Light siguron që rritja me LED do t'i bëjë përshtypje edhe mbështetësit më të vendosur HPS.

Duke prezantuar shtesën tonë më të fundit në gamën DAYLIGHT LED, DAYLIGHT 200W LED PRO. Këto pajisje mburren me një spektër të plotë drite me një prodhimi total (PPF) prej 500 μmol/s

Kjo njësi vjen me vlerësimin IP65 si standard, që do të thotë se mjedisi brenda dhomës tuaj të rritjes përbën më pak kërcënim për jetëgjatësinë e dritës suaj. Gjithashtu, aftësia për të kontrolluar njësi të shumta nëpërmjet kabllove iLink ose DAYLIGHT Lighting Controller do të thotë që ju mund t'i përshtatni nevojat tuaja të ndriçimit në mënyrë specifike për impiantin tuaj, duke përfshirë parametrat e Sunrise & Sunset. E gjithë kjo e kombinuar pa ventilatorë ose pjesë lëvizëse për funksionim të heshtur dhe fuqi shumë të ulët të nxehtësisë, e bën DAYLIGHT 200W PRO një opsion fantastik për çdo dhomë rritjeje në shkallë të vogël.

Pikat kryesore

 • Prodhimi i dritës me spektër të plotë
 • Çipa LED LUMLED
 • Ideale për një sipërfaqe deri në 0,8mx0,8m
 • Pa mbulesa LED: Mbrojtje e pastër e diodës ngjitëse për prodhim dhe efikasitet maksimal
 • Mbrojtja e hyrjes IP65: Rezistente ndaj ujit
 • Dimmer në telekomandë i përfshirë: 25%-50%-75%-100% fuqi
 • E kontrollueshme: nëpërmjet kabllove iLink dhe DAYLIGHT Lighting Controller
 • Lulëzimi i përmirësuar me dritën e kuqe të shtuar, duke përfshirë përbërësit e Kuq të Largët
 • Vrapim i ftohtë
 • Efikasiteti i energjisë, prodhimi i ulët i nxehtësisë
 • Pa tifozë apo pjesë lëvizëse, vrapim i heshtur
 • Mbulim i jashtëzakonshëm i uniformuar i dritës Depërtim i përmirësuar i dritës Asamble për një person
 • Jetëgjatësia 50,000 orë
 • Prizë dhe luaj
 • Përmasat: 530.2mm x 530.2mm x 68.4mm
 • Kllapa varëse të lehta për t'u përdorur
 • Dizajn i lehtë i hollë
 • Klip i lehtë në shufra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi