Drita e rritjes LED Maxibright Daylight 300W


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£275.00

Përshkrim

Më shumë lule, më pak fuqi . Teknologjia e ndriçimit LED ka evoluar me hapa të mëdhenj gjatë dekadave të fundit. Ndërsa teknologjia ka përparuar, po ashtu edhe pritshmëritë e kultivuesve për performancën kanë përparuar. Me një dalje të spektrit PAR me trup të plotë dhe një prodhim total të lartë, DAYLIGHT 300WLED Grow Light siguron që rritja me LED do t'i bëjë përshtypje edhe mbështetësit më të vendosur HPS.

• Ndriçues LED me spektër të plotë 300W, me komponentë të Kuq të Largët.
• Shpërndarja e dritës e optimizuar për sipërfaqe 1m x 1m.
• Dimmable - 20% - 40% - 60% - 80% - 100% fuqi
• Prodhimi spektral i optimizuar për të ofruar dritën më të mirë për rritjen e bimëve, duke përfshirë të kuqe të largët.
• LED LUMLED
• Dizajni i shpërndarjes pasive të nxehtësisë (Nuk ka nevojë për ventilatorë të brendshëm ftohës).
• Kursimi i energjisë, një efikasitet i lartë i konvertimit fotoelektrik do të thotë që ju merrni më shumë dritë për vat dhe më pak nxehtësi të humbur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi