Maxibright Daylight LED 660W Pro 2,7 umol/J Grow Light

Kurseni £55.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£665.00 Çmimi i rregullt£720.00

Përshkrim

Më shumë lule, më pak fuqi Teknologjia e ndriçimit LED ka evoluar me hapa të mëdhenj gjatë dekadave të fundit. Ndërsa teknologjia ka përparuar, po ashtu edhe pritshmëritë e kultivuesve për performancën kanë përparuar. Me një dalje të spektrit PAR me trup të plotë dhe një dalje totale të lartë, DAYLIGHT 660WLED PRO Grow Light siguron që rritja me LED do t'i bëjë përshtypje edhe mbështetësit më të vendosur HPS.

• Prodhimi i dritës me spektër të plotë
• Çipat Osram dhe LUMLED LED
• Përfshin dimmer në distancë
• 25% - 50% - 75% - 100% fuqi Lulëzimi i përmirësuar me dritë të kuqe të shtuarIdeale mbi një sipërfaqe 1.5mx 1.5m
• Vrapim i ftohtë
• Efikasitet energjetik, prodhim i ulët i nxehtësisë
• Nuk ka tifozë ose pjesë lëvizëse, vrapim i heshtur
• Mbulim i jashtëzakonshëm me dritë uniforme
• Përmirësimi i depërtimit të dritës
• Asamble me një person
• Jetëgjatësia 50'000 orë
• Prizë dhe luaj
• Kontrolloni njësi të shumta me teknologjinë iLink
• Përmasat: 1119.6 x 1066 x 71.1mm
• Kllapa varëse të lehta për t'u përdorur
• Dizajn i përmirësuar i lehtë dhe i hollë
• Klip i lehtë i përmirësuar në shufra
• Mbrojtja e përmirësuar e hyrjes IP65

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi