Maxibright Daylight LED Pro Strip 100W 2.63umol/J Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£165.00

Përshkrim

Ky shirit i vetëm 100 W DAYLIGHT LED është një njësi më vete, me linjë të hollë, e cila e bën një shtesë të lehtë si një dritë shtesë në një instalim ekzistues LED, apo edhe midis konfigurimeve tradicionale HID. Me një efikasitet të madh prej 2,63 umol/J dhe një prodhim total prej 263 umol/s, do të ndihmojë në rritjen e dritës në çdo dhomë të rritjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi