Kablloja e sinjalit të dritës së ditës Maxibright 5M (nga kontrolluesi në LED)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Për të lidhur sistemet e ndriçimit LED 660W dhe 480W dhe kontrolluesin e ndriçimit DAYLIGHT (Përjashtuar DAYLIGHT 660W LED (2019)).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi