Maxibright Euro Reflektor me Kabllo 5m


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

Maxibright Euro me kabllo 5 m - Reflektori Maxibright Euro është një nga reflektorët tanë më të njohur për shkak të dizajnit të thjeshtë, përballueshmërisë dhe rezultateve në rritje që arrin.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi