Maxibright Juno Pro 720w LED


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£630.00

Përshkrim

JUNO LED PRO 1800 është një pajisje LED e përballueshme, por tepër e fuqishme nga Maxibright, e cila krenohet me një fuqi totale të lartë të dritës prej 1800 μmol/s (PPF) të dritës uniforme, me spektër të plotë, me të kuqe të shtuar për lulëzim të përmirësuar. Me 6 shufra çipash MaxiLED me cilësi të lartë, të optimizuar për të mbuluar në mënyrë perfekte një zonë 1,5 x 1,5 m.
E palosshme për transport dhe instalim të lehtë. Përfshirë një dimmer në distancë dhe opsionin për të kontrolluar njësi të shumta duke përdorur kontrolluesin e ndriçimit LED JUNO për kontrollin përfundimtar mbi dritën tuaj të rritjes. Kjo pajisje LED ofron të njëjtin nivel cilësie dhe performancë pa kompromis që do të prisnit nga të gjitha produktet Maxibright.


• PPF: 1800 μmol/s•Fuqia: 720W
• Sistemi 6 bar, i palosshëm•Ideal mbi një sipërfaqe 1,5 x 1,5 m
• Përmasat: 1130 x 1100 x 40 mm
• Çipa MaxiLED me cilësi të lartë
• Përfshin dimmer në distancë
• Fuqia 25% -50% -75% -100%.
• Lulëzimi i përmirësuar me dritë të kuqe të shtuar •Mbulim uniform i jashtëzakonshëm i dritës
• Efikasitet energjetik, prodhim i ulët i nxehtësisë
• Nuk ka tifozë ose pjesë lëvizëse, vrapim i heshtur
• Konfigurimi i lehtë për një person
• Jetëgjatësia 50'000 orë
• Pllakë elektrike 4 m, prizë dhe luaj
• Kontrolloni njësi të shumta me kabllo lidhëse

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi