Kontrolluesi LED Maxibright Juno Pro


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£255.00

Përshkrim

Kontrollues dixhital LED Maxibright juno për pajisjen maxibright juno pro led 720w, kontrollon deri në 200 drita në 2 zona me kontroll të temperaturës dhe lindjes dhe perëndimit të diellit.

• Kohëmatësi i ndezjes 24 orëshe
• kontrollon fiksimet maxibright juno led pro
• diapazoni i zbehjes në 1% rritje 20% - 100%
• Cilësimet e perëndimit dhe lindjes së diellit 0-130 min
• dy zona të pavarura të kontrolluara
• kontrollon deri në 200 pajisje led
• Led maksimale për zonë prej 100
• errësimi i kontrolluar në mënyrë termostatike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi