Dritat fluoreshente Maxibright T5


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£69.00

Përshkrim

Gama e njësive të dritës së rritjes T5 Lightwave janë një dritë përhapëse ideale për përhapje në shkallë të vogël ose të madhe. Të gjitha njësitë janë të pajisura me llambat Cool Blue të cilat janë ideale për shumimin dhe fazën vegjetative të rritjes së bimëve, por shtoni llambat e kuqe dhe gjithashtu mund të lulëzoni ose jepni fruta bimët tuaja të preferuara!

Të qëndrueshme dhe me stil, këto njësi janë njësia ideale e ndriçimit për ekspozita me lule etj. Emetohet shumë pak nxehtësi dhe kështu njësia mund të vendoset shumë afër lartësisë së sipërme të bimës, pa frikën e djegies. Këto njësi gjithashtu kanë konsum të ulët të energjisë në lidhje me sistemet tradicionale të ndriçimit HID.

Njësia e llambës T5 2ft x 2
Përmasat: 60cm x 23cm x 6cm
Llambat: 2x 2ft llamba (24w secila) – 3500+ lumens (48watts)

Njësia e llambës T5 2ft x 4
Përmasat: 60cm x 40cm x 6cm
Llambat: 4x 2ft llamba (24w secila) – 7000+ lumens (96watts)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi