Kontaktor Maxiswitch Pro Relay Lighting Timer


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£74.50

Përshkrim

Produkte me performancë të lartë për rezultate të shkëlqyera. Njësitë e kontrollit Maxiswitch Pro nga Maxibright janë një gamë inovative e njësive të rënda të ndërtuara për të kontrolluar në mënyrë të sigurt ndriçimin tuaj HID. Projektuar për të devijuar ngarkesat e larta elektrike nga kohëmatësi në një kontaktor të rëndë. Një shtresë e jashtme unike me hapje ajri ju jep një njësi plotësisht të integruar për njësinë e kontrollit më të sigurt në treg.

TIPARET KRYESORE

  • Prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar
  • Garancion 2 vite
  • Kontaktor GE me detyrë të rëndë (Pro 4, 6 dhe 8)
  • Rele IMO për ndërrim të besueshëm
  • Kohëmatësi profesional Grasslin
  • Priza të ndërrueshme
  • Veshje e vështirë
  • Priza të miratuara nga BSIU
  • E montueshme në mur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi