Kana matëse


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.80

Përshkrim

Kanat aktuale mund të ndryshojnë në dizajn nga imazhet.

Sigurohuni që të merrni dozën e duhur të lëndëve ushqyese dhe aditivëve çdo herë me këto enë matëse. Nuk ka më vështirësi për të parë numrat me këto shenja të lehta për t'u lexuar, me siguri do të jeni më të qëndrueshëm kur bëhet fjalë për matjen.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi