Shiringa & Pipeta për Matjen e Lëndëve Ushqyese


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.65

Përshkrim

Këto shiringa matëse janë një nga mënyrat më të lehta për të matur sasi të vogla të ushqimeve bimore dhe përforcuesve është përdorimi i një shiringe me shenja të sakta të vëllimit. Këto shiringa mund të ripërdoren shumë e shumë herë dhe shënohen me gradime 0.5 ml për matje të saktë.

• Lehtë për t'u përdorur
• E punuar me plastikë dhe gome cilësore
• I ripërdorshëm
• E disponueshme në 5 vëllime

Vëllimet e disponueshme: Pipeta 10 ml, 20 ml, 60 ml dhe 100 ml dhe 5 ml

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi