Shirit X-Weave e metalizuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.95

Përshkrim

Shiriti i metalizuar X-Weave është ideal për montimin e fletëve reflektuese si fletë metalike Easy Grow Lightite ose Mylar në dhomën tuaj të rritjes. Dizajni i tij i riforcuar me endje të kryqëzuar parandalon grisjet ose grisjet dhe është shumë ngjitës për t'u siguruar që fleta juaj reflektuese të qëndrojë në vend. Jashtëzakonisht i fortë dhe i qëndrueshëm, kjo shirit alumini ndërthurjeje është e përkryer për montimin e fletëve reflektuese.

Shirit alumini Cross Weave Tape është shirit reflektues i krijuar për montimin e fletës reflektuese me humbje minimale të reflektimit të dritës. Kjo shirit ka një strukturë fibrash të endjes së kryqëzuar për të ndaluar grisjen dhe për të siguruar që fleta juaj të mos lirohet. Nëse dëshironi të siguroheni që mbështjellja juaj të jetë e sigurt, Shiriti Alumini Cross Weave do t'ju japë rezultatet që ju nevojiten.

 

Dimensionet:

75 mm x 45 mtr

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi