Përforcues lulesh Mills C4


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£185.00

Përshkrim

C4 është një stimulues i avancuar i lulëzimit i krijuar për të ndihmuar shpërndarjen e bimëve të karbohidrateve, makro dhe mikronutrientëve, dhe mineraleve gjurmë në zhvillimin e luleve dhe të lehtësojë ndezjen dhe maturimin e vajrave esencialë kompleksë të përshtatshëm për fazat e hershme dhe të mesme të zhvillimit të luleve.

Kur përdoret me Basis A&B, ai ndryshon NPK që të ketë nivele më të larta fosfori dhe kaliumi për të ndihmuar në fillimin e rritjes së frutave dhe luleve. C4 është kryesisht organik dhe ka zero aktivitet biologjik, duke e lejuar atë të punojë së bashku me biologjikë të dobishëm për të ushqyer zonat e buta të luleve dhe për të ruajtur shëndetin e përgjithshëm të bimës.

C4 është përgjegjës për:

• Set frutash më të shpejtë dhe më të bollshëm
• Promovimi i rritjes dhe vitalitetit të bimëve
• Rritja e prodhimit të vajit dhe sheqerit
• Zhvillimi i frutave dhe luleve më të dendura, më të forta dhe më të rënda

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi