Mills CalMag Plant Aid


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£21.95

Përshkrim

Nëse jetoni në një zonë me ujë të butë, bimëve tuaja mund t'u mungojnë kalciumi dhe magnezi. Klientët që përdorin sisteme RO do të kenë gjithashtu një mangësi në minerale dhe elementë që ky produkt ndihmon në adresimin.
CalMag do të ngurtësojë ujin e butë dhe gjithashtu do të sigurojë sasinë e duhur të Ca dhe Mg, ndërsa në të njëjtën kohë ndihmon në ngritjen e niveleve të EC në gamën e duhur. Kjo do të përmirësojë shëndetin e përgjithshëm të bimëve në këto sisteme.

Nxit rritjen dhe vitalitetin e bimëve
Stabilizon nivelet e KE-së
Nivele shtesë të Ca dhe Mg

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi