Mills Start -R Root Stimulator


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.90

Përshkrim

Start-R është një biostimulues kryesisht organik, tepër kompleks për përdorim me fidanë, bimë në rritje vegjetative dhe bimë në lulëzimin e hershëm. Ai ka 2 forma azoti që, kur përdoren me bazën tonë A&B, e ndryshojnë NPK në një përmbajtje më të lartë të azotit të përshtatshëm për fidanë, rritjen vegjetative dhe bimët në lulëzim të hershëm. Ai gjithashtu përmban acide Humic dhe Fulvic, L-aminoacide dhe një Bio-Stimulant për rritjen e rrënjëve, që rrjedh nga leshterikët irlandez të pasur me auksinë dhe citokininë.

Ndihma për të promovuar një sistem të shëndetshëm rrënjor në lulëzimin vegjetativ dhe të hershëm çon në rendimente më të mëdha gjatë korrjes, kështu që ngrini bimët tuaja në këmbën e duhur me Start-R!

START-R është përgjegjës për:

• Zhvillimi i shpejtë dhe i fortë i rrënjëve
• Promovimi i rritjes dhe vitalitetit të bimëve
• Përmirësimi i strukturës së mediave dhe marrja e lëndëve ushqyese
• Shërim i shpejtë nga shoku i transplantit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi