Mullinj ushqyes ultimate PK


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£185.00

Përshkrim

Ultimate PK është një stimulues unik i lulëzimit me bazë fosfiti, i formuluar për javët e fundit të zhvillimit të luleve. Fosfiti është një formë jashtëzakonisht e disponueshme e fosfatit që promovon sisteme të shëndetshme rrënjësore dhe ndihmon në sigurimin e marrjes së duhur të lëndëve ushqyese dhe shëndetin e bimëve në fund të ciklit të lulëzimit. Ultimate PK është projektuar posaçërisht për të vepruar si ngurtësues, ngurtësues dhe pjekës për të çuar prodhimin tuaj në kufi.

ULTIMATE PK është përgjegjëse për:

• Fruta dhe lule më të mëdha dhe më të forta me aromën dhe shijen më të mirë të mundshme

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi