Lëndët ushqyese bazë të mullinjve (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£165.00

Përshkrim

Puna me çdo bimë gjatë periudhës së vegjetacionit dhe lulëzimit Mills Nutrients Baza A dhe B është një lëndë ushqyese bazë bio-minerale me 2 pjesë shumë të koncentruar. Mundësimi i çdo bime të thithë gjithçka që i nevojitet brenda një diapazoni të gjerë pH. I përshtatshëm për të gjitha stilet e rritjes - tokë, koko dhe hidro - Mills Nutrients Baza A dhe B është thjesht për t'u përdorur duke punuar me të gjitha mjetet e rritjes dhe stilet e ujitjes.

Bimët tuaja do të jenë të shëndetshme gjatë gjithë ciklit të rritjes - duke arritur rendimentin dhe potencialin maksimal pa sakrifikuar aromën ose shijen.
• Përmirëson ndarjen e qelizave dhe celstrekun
• Përmirëson përthithjen e lëndëve ushqyese
• Optimizon transportin e ujit dhe lëndëve ushqyese
• Ofron të gjithë elementët gjurmë thelbësorë
• Stimuluesit e fotosintezës dhe sistemit imunitar të bimëve
• Përmirëson rendimentin dhe vitalitetin e bimëve

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi