Ushqyesit e mullinjve vitalizohen


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£620.00

Përshkrim

Vitalize është formuluar për t'i bërë bimët tuaja më të shëndetshme, më të përzemërta dhe më rezistente ndaj faktorëve të stresit. Zhvilluar në bashkëpunim me Rexil Agro BV, shpikësi dhe lider në Agro Technology Acid Silicic, vite të tëra testimi në mjedise të ndryshme anembanë botës kanë çuar në një formë unike biodisponueshme të silikonit që mund të përdoret si një njomje rrënjë ose llak gjethesh për të përmirësuar rritjen. dhe rendimentin, rrisin marrjen e lëndëve ushqyese dhe përmirësojnë rezistencën ndaj patogjenit dhe stresit. Përveç kësaj, kur përdoret në kombinim me biologjikë të dobishëm, Vitalize stimulon rritjen e mikroorganizmave të dobishëm në tokë dhe punon në mënyrë sinergjike me ta për të promovuar shëndetin e përgjithshëm të bimëve.
VITALIZE është përgjegjës për:

• Promovimi i rritjes dhe vitalitetit të bimëve
• Rritja e rezistencës ndaj sëmundjeve dhe insekteve
• Toksiciteti i reduktuar i mineraleve
• Rritja e marrjes së lëndëve ushqyese që rezulton në rendimente më të larta

Gjithmonë shtoni VITALIZE fillimisht dhe përzieni tërësisht përpara se të shtoni produkte të tjera
Përdoreni në 3 ml për 5 gallon që nga fillimi i rritjes. Në javën e 5-të të luleve, zvogëloni në 1,5 ml për 5 gallon.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi