Tester PH Milwaukee


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.50

Përshkrim

Testuesi i pH54 i papërshkueshëm nga uji i Milwaukee është një nga testuesit tanë më të saktë me kosto të ulët, të fortë dhe të besueshëm të pH në treg, duke shfaqur aftësinë për të zëvendësuar me lehtësi sondën duke siguruar për vite përdorim të pakujdesshëm. Është e thjeshtë, kalibrimi manual me 2 pika është i thjeshtë për t'u përdorur. Ideale për përdorim në akuariume, hidroponikë, hortikulturë, arsim dhe shumë aplikacione të tjera.

Testuesi i pH pH54 i papërshkueshëm nga uji Milwaukee ofron:

SAKTËSIA

Testuesi i papërshkueshëm nga uji pH54 është i saktë ± 0,1 pH dhe është e lehtë për t'u lexuar.

Me kalibrim të lehtë manual me 2 pika, ky testues i pH-së kalibrohet shpejt në një saktësi prej matësash shumë më të shtrenjtë. Dizajn i thjeshtë dhe i fortë, ai sjell vlerë të madhe për çdo aplikim. Pse të merrni me mend leximet tuaja duke përdorur letër lakmus kur mund të keni rezultate të garantuara LCD dixhitale të sakta.

JETË E GJATË

Testuesi vjen me një sondë pH të zëvendësueshme me një sondë bashkimi të dyfishtë të krijuar për jetë më të gjatë.

PËRGJIGJE E SHPEJTË

Sonda është një kryqëzim i dyfishtë që lejon lexime të shpejta, të sakta të pH dhe kohë të reagimit.

KONSTRUKSION I NDËRPAUSHME

Mos u shqetësoni më për rënien e testuesit tuaj gjatë matjes. PH54 është i papërshkueshëm nga uji ndaj IP65.

PESHË E LEHTË

Me vetëm 3,5 ons, pH54 është i lehtë për t'u trajtuar deri në gjysmën e peshës së testuesve të tjerë.

LEHTËSINË E PËRDORIMIT

Një ekran i madh LCD e bën të lehtë leximin e rezultateve gjatë kalibrimit ose leximit të matjeve tuaja. Kjo e merr punën me supozim nga letra lakmus.

TIPARET E DIZAJNIT

  • Rezultatet e shpejta dhe të lehta për t'u lexuar me leximin e madh LCD dixhital.
  • Saktësia ekstreme e pH për  ± 0,1 pH me një gamë pH (pH 0,00 deri në 14,00 pH).
  • Rezolucioni shtesë në 0.01 pH.
  • E lehtë dhe e lëvizshme.
  • Matje e lehtë: thjesht vendosni sontën në kampion, përzieni butësisht, prisni që treguesi i qëndrueshmërisë të tregojë një lexim të qëndrueshëm dhe më pas ngrini leximin.
  • Kalibrim i thjeshtë manual me një ose dy pika.
  • Elektrodë pH me lidhje të dyfishtë e mbushur me xhel për mirëmbajtje të ulët dhe performancë të lartë.
  • Plotësisht i papërshkueshëm nga uji me IP65.
  • Mbi 1500 orë jetëgjatësi e vazhdueshme e baterisë (bateritë përfshihen).
  • Elektroda pH e zëvendësueshme MA73600.

KUJDESI DHE PËRDORIMI

Të gjithë sensorët e pH kanë një jetë të kufizuar dhe koha e reagimit bëhet më e gjatë me moshën. Ruajtja e duhur e testuesit tuaj të stilolapsit të pH do t'ju japë rezultate të shpejta dhe të sakta për më gjatë. Pra, sigurohuni që të porosisni kodin e Milwaukee pH Maitenance Kit PH-Kryesore në kohën e arkëtimit! Kjo do të jetë e nevojshme për të ndihmuar në pastrimin dhe gjendjen e elektrodës pH përpara përdorimit!

Këtu janë katër këshillat tona kryesore.
1. Ruajeni gjithmonë me kapak plot me tampon ose tretësirë ​​ruajtëse MA9015 jo me ujë.
2. Pastrojeni testuesin tuaj rregullisht duke e zhytur në solucionin pastrues MA9016.
3. Kalibroni pas pastrimit dhe/ose ruajtjes përpara testimit për të rregulluar ndryshimet në sensorin e pH.
4. Përziejeni butësisht testuesin në mostër për një rezultat më të shpejtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi