Mist Maker 12 Disc 5300ML/HR (DK12)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£199.50

Përshkrim

Mist Maker 12 ofron më shumë mjegull për dhoma më të mëdha të rritjes ose dhoma të izoluara të perimeve.

Ky lagështues i fuqishëm dhe kompakt prodhon avull uji nëpërmjet dridhjeve tejzanor për një pikëz me madhësi shumë të imët mikron që korrigjon lagështinë e ajrit të tharë nga ngrohja qendrore ose kushtet mjedisore të lidhura me rritjen e brendshme. Çdo njësi funksionon ftohtë dhe jep 100% lagështi. Mist Makers ruajnë mjedisin optimal të rritjes që kërkohet për prerjet dhe fidanët, si dhe me rritjen gjatë fazës vegjetative të ciklit tuaj bimor.

Rrënjët e bimës suaj do të rriten për ta dashur Prodhuesin e Mjegullës! Mist Maker funksionon mirë (shumica e lagështuesve në treg kanë një element ngrohjeje). Ai përmban një funksionim shumë të qetë dhe nuk kërkon instalime elektrike pasi lidhet drejtpërdrejt në një prizë standarde elektrike. Ky produkt përdor një disk të veçantë të veshur për ndërrime më pak të shpeshta dhe funksionon në çast dhe mund të zgjasë deri në 2000 orë pune. Ka një prodhim prej 5300 ml në orë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi