Mist Maker 5 Disc 1600ML/HR (DK5)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£89.00

Përshkrim

Ky lagështues i fuqishëm dhe kompakt prodhon avull uji nëpërmjet dridhjeve tejzanor për një pikëz me madhësi shumë të imët mikron që korrigjon lagështinë e ajrit të tharë nga ngrohja qendrore ose kushtet mjedisore të lidhura me rritjen e brendshme. Çdo njësi funksionon ftohtë dhe jep 100% lagështi. Mist Makers ruajnë mjedisin optimal të rritjes që kërkohet për prerjet dhe fidanët, si dhe me rritjen gjatë fazës vegjetative të ciklit tuaj bimor. Vendoseni në një përhapës të madh ose në qendër të dhomës së rritjes dhe shikoni avujt që notojnë rreth copave tuaja duke prodhuar ritme të shpejta të rritjes dhe duke ofruar marrjen më të madhe të lëndëve ushqyese si dhe transportin e lëndëve ushqyese. Rrënjët e bimës suaj do të rriten për ta dashur Prodhuesin e Mjegullës! Mist Maker funksionon mirë (shumica e lagështuesve në treg kanë një element ngrohjeje). Ai përmban një funksionim shumë të qetë dhe nuk kërkon instalime elektrike pasi lidhet drejtpërdrejt në një prizë standarde elektrike. Ky produkt përdor një disk të veçantë të veshur për ndërrime më pak të shpeshta dhe funksionon në çast dhe mund të zgjasë deri në 2000 orë pune. Ka një prodhim prej 1600 ml në orë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi