Drita e hënës


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£48.50

Përshkrim

Moonshine Nutrient Enhancer është një aditiv unik i krijuar për t'u përdorur nga fillimi deri në fund të ciklit jetësor të bimëve tuaja.

Moonshine punon në disa nivele të ndryshme; së pari stimulon rritjen e rrënjëve që i lejon bimës të marrë më shumë ujë dhe lëndë ushqyese. Ky efekt në vetvete do t'u japë bimëve tuaja goditjen që u nevojitet për të nisur fluturimin. Efekti më i mahnitshëm i Moonshine është ajo që u bën lëndëve ushqyese brenda bimës. Moonshine përbëhet nga grimca jashtëzakonisht të vogla që mbartin një ngarkesë elektromagnetike negative që tërheq natyrshëm grimcat e ngarkuara pozitivisht (të njohura edhe si katione) si magnezi, kalciumi, karboni si dhe një sërë elementësh gjurmë dhe lëndë ushqyese të tjera që u mundësojnë rrënjëve t'i asimilojnë ato. me lehtësi shumë më të madhe. Përdorimi i dritës së hënës si një shtesë e rregullt për tretësirën tuaj ushqyese ju lejon të përdorni më pak lëndë ushqyese, si dhe të rritni rritjen dhe qëndrueshmërinë e bimëve tuaja, gjë që çon në bimë më të shëndetshme dhe më të forta me rezistencë të përmirësuar ndaj patogjenëve dhe sëmundjeve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi