NETAFIM STRAIGHT STAKE BLU - FLOOD DRIPPER


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.35

Përshkrim

Netafim Straight Stake Blue - Flood Dripper është menduar për përdorim në sistemet me pika, për të ujitur bimët që rriten në një mjedis të rritjes hidroponike ose tokësore. I përshtatshëm për t'u përdorur në tenxhere, kunja drejton drejtpërdrejt dhe në mënyrë efektive zonën rrënjësore. Dizajni i integruar vetë-shpëlarës parandalon bllokimet. Thjesht lidhni kunjin me një linjë të furnizimit me pikatore Ø4 mm dhe futeni në mjedisin e rritjes ngjitur me bimën tuaj. Shkalla e rrjedhës dalëse në dy drejtime varet nga madhësia e pompës ose presioni/ madhësia e tubit të ujitjes.. 13mm/19mm/25mm   

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi