Newa Maxi (Maxijet) - Pompa uji


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Sistemet e shpërndarjes së lëndëve ushqyese janë po aq efektive sa pompa që përdoret për t'i fuqizuar ato. Prej shumë vitesh pompat Newa Maxi-Jet janë porti i parë i thirrjes dhe ka shumë arsye pse. Me pak fjalë, pompat Maxi-Jet lëvizin sasi të mëdha lëngu në heshtje dhe efikasitet, dhe besueshmëria e tyre është e padiskutueshme. Nëse jeni duke kërkuar për një pompë zhytëse efektive, atëherë nuk ka vërtet më të mirë të gjithanshme se një Newa Maxi-Jet.

Si funksionojnë pompat e ujit
Pompat e ujit Maxi-Jet janë pompa uji plotësisht zhytëse që lëvizin disa qindra litra ujë në orë përmes një pike daljeje me diametër 12,5 mm. Parafiltri plastik në këto njësi parandalon që papastërtitë të kalojnë përmes pompës dhe në rrjetet e tubacioneve, duke ulur shanset e bllokimeve dhe duke përmirësuar nivelet e efikasitetit dhe besueshmërisë.

Kultivuesit që varen nga pompat për të lëvizur solucionet ushqyese drejt dhe nga zonat rrënjësore e dinë shumë mirë se bllokimet dhe dështimet e pajisjeve mund të çojnë në efekte katastrofike. Nëse sistemet rrënjësore thahen, ka vetëm një afat të vogël për të korrigjuar problemet përpara se bimët të fillojnë të pësojnë dëme të pakthyeshme. Përdorimi i një pompe me cilësi të lartë me origjinë nga gamë Maxi-Jet ndihmon për të siguruar që shanset për këtë të reduktohen shumë. Pompat e ujit Maxi-Jet janë mjaft të fuqishme për të çuar ujin lart përmes një tubi ngritës maksimumi 164 cm i gjatë (në varësi të vetë pompës). Është gjithashtu i pajisur me një pikë daljeje që mund të përdredhur për t'u ulur në çdo drejtim, duke rrotulluar plot 360 gradë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi