ONA Odor Control Block 170g - 6 varietete


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Blloku ONA - Madhësi e vogël, performancë e madhe

Blloku ONA është një kali i vogël pune i qetë kur bëhet fjalë për kontrollin e aromave. Vendoseni kudo dhe erërat e padëshiruara do të largohen nga ajri. Një bllok i vogël i mbushur me vajra esencialë natyralë që çlirohen në kohën e duhur, duke neutralizuar dhe shkatërruar çdo erë të ajrit. Qoftë nëse e vendosni në çantën e palestrës, dollapin e hyrjes apo nën sediljen e makinës, do të neutralizojë aromat më të forta pa u vënë re.

Udhëzime për përdorim:

Blloqet ONA janë një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të luftuar kundër aromave në burimin e tyre. Thjesht hapeni dhe ekspozojeni në ajër ose hiqni bllokun nga ena e tij. Kohëzgjatja e bllokut do të ndryshojë, por do të jetë efektive për rreth 4 javë në lidhje me rrjedhën e ajrit dhe mjedisin përreth bllokut. Për të kufizuar sasinë e kontrollit të erës dhe për të zgjatur jetën e bllokut, ngjitni kapakun me model lulesh, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për ruajtjen e veshjeve, dollapëve dhe çantat e palestrës. Nëse keni nevojë të rrisni ekspozimin e ONA, atëherë mund ta hiqni bllokun nga kutia plastike, ose për të rritur më tej sipërfaqen, mund të grini një pjesë të bllokut në një tas.

Ideale për zona me përmasa të vogla

Blloqet ONA janë ideale për aromat e kafshëve shtëpiake rreth koshave të qenve, tabakave të mbeturinave dhe tualetit. Makinat, varkat dhe shtëpitë me motor janë të përshtatshme për blloqe veçanërisht kur ato kanë qenë në ruajtje dhe i nënshtrohen lagështirës ose mykut! Blloku ONA do të çlirojë neutralizuesin e tij të fuqishëm të aromës dhe do ta mbajë vendndodhjen të lirë nga aromat e padëshiruara.

Blloqet mund të përdoren gjithashtu për të neutralizuar aromat në sistemin tuaj të ventilimit kur përdoren së bashku me filtrat tanë të ajrit ONA.

Aromat e Bllokut ONA

Blloqet ONA janë në dispozicion në Fruit Fusion, Apple Crumble, PRO, Fresh Linen, Polar Crystal, Tropics

Përmasat

Blloku ONA disponohet në madhësi 170 g

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi