Xhel për kontrollin e erërave ONA


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95

Përshkrim

Popullore, praktike dhe e fuqishme

Xhel ONA është një përzierje komplekse vajrash esencialë neutralizues të aromave, të pezulluara në një xhel polimer. Vajrat esenciale janë me burim organik nga bimët në të gjithë botën, duke prodhuar një neutralizues natyral erë. Hapni kapakun ONA Gel për të shpërndarë grimcat ONA në ajër dhe për të neutralizuar çdo erë të ajrit. Kjo rezulton në një aromë të këndshme që lihet në vend të aromave që pushtojnë dhomën. Molekulat neutralizuese të aromës shpërndahen përmes avullimit natyral, duke siguruar që çdo pikë produkti të jetë plotësisht e optimizuar. Kjo rregullon jetëgjatësinë e produktit dhe siguron që të mos përdorni më shumë se sa është e nevojshme.

Xhel ONA Siguron Neutralizimin e Vërtetë

Ndryshe nga freskuesit e ajrit, ky nuk është një agjent maskues, por një neutralizues i vërtetë i aromave. Rezultati është një atmosferë krejtësisht me erë të freskët që do të mbetet për aq kohë sa nuk ka më grimca erë që hyjnë në hapësirë. Nëse burimi i erës vazhdon, atëherë përdorimi i ONA Gel duhet të vazhdojë. Mos u gënjeni nga imitimet që po shfaqen në treg. Ky është neutralizuesi i padiskutueshëm dhe origjinal i aromës, i cili i shërben industrisë hidroponike që nga viti 1995.

Udhëzime për përdorim:

Hapni kapakun dhe lëreni Xhelin ONA të shpërndahet natyrshëm për aq kohë sa era është e pranishme. Ne rekomandojmë ta tundni herë pas here kavanozin për të trazuar përmbajtjen. Për të rregulluar jetëgjatësinë e xhelit ONA, hidhni një pjesë të xhelit në një enë të përshtatshme. Pasi të përdoret Xhel ONA, mbusheni me më shumë produkt. Kjo do të sigurojë që ju të mos përdorni më shumë produkt sesa është e nevojshme.

Përdorni ventilatorin ONA Breeze për të trajtuar zona më të mëdha ose erëra më të forta. Ngjitni ventilatorin ONA Breeze në pjesën e sipërme të kavanozit tuaj 732 g, 3,27 kg ose 3,8 kg. Kjo do të rrisë shpërndarjen e ONA, por ju lutemi vini re se e gjithë kjo do të rrisë shkallën e konsumit. Në zona jashtëzakonisht të mëdha përdorni xhel ONA 20 kg me ventilatorin ONA Cyclone. Ky ventilator me detyrë të rëndë ka 5 cilësime shpejtësie për të siguruar kontrollin e erës deri në 5000 metra katrorë.

Aromat me xhel ONA

Xhelet ONA janë në dispozicion në Fruit Fusion, Apple Crumble, PRO, Fresh Linen, Polar Crystal, Tropics.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi