Paketat mbrojnë mëngët e pastra


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.95

Përshkrim

Mëngët e pastra janë të ripërdorshme, të lara, të kopshtarisë dhe të shkurtimit të mëngëve. Ata janë gjithashtu mbrojtës UV.

Paketat x2 Protect Clean Sleeves për paketë. Vrimat e gishtit të madh për një përshtatje më të ngushtë dhe më të ngushtë. E përkryer për t'u veshur nën doreza.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi