Parlux Linx 650w LED Grow Light

Kurseni £254.99

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£545.00 Çmimi i rregullt£799.99

Përshkrim

Parlux LINX 650W LED është një pajisje ndriçimi që prodhon PPF të lartë prej 1700 µmol/s dhe një Efikasitet Fotoni (efikasiteti i pajisjes) prej 2,6 µmol/J. Me 8 shufra LED, burimi i madh i dritës krijon mbulim uniform në një zonë të madhe. Duke përdorur diodat Samsung dhe Osram që njerëzit janë rritur në dashuri, këto drita të mrekullueshme me shirita me prizë dhe luajtje, të drejtpërdrejta janë një opsion fantastik për ata që duan të ndriçojnë zona 1,2 - 1,5 m. Kontrollohet duke përdorur kontrolluesin kryesor P arlux

Diodat Samsung & Osram
Diodat për shirit 296
Shufra totale 8
PPF 1700 μmol/s
Efikasiteti 2.6 μmol/J
Fuqia hyrëse (AC) 650 W
Tensioni i hyrjes (AC) 100 - 277 V AC, 50/60 Hz
Shpërndarja e Dritës Këndi i rrezes 120°
Menaxhimi termik Ngrohës pasive
Temperatura maksimale e ambientit 45°C
Errësim 0 - 10 V
Jetëgjatësia 50,000 orë
Pesha 12.5 kg

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi