Parlux Master Controller (për Linx Ballasts)

Kurseni £60.95

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£229.00 Çmimi i rregullt£289.95

Përshkrim

Zvogëlon dhe rrit dritat Parlux Linx në rritje të sakta 2W (si në serra!).

Mund t'i vendosni dritat që të zbehen nëse dhoma juaj e rritjes nxehet shumë, pastaj t'i ndizni përsëri kur të jeni në një gamë të sigurt.

Mund t'i ndani dritat në 2 grupe! Çdo zonë mund të ketë grupin e vet të rregullave.

Shumë kultivues vendosin:

  • Grupi A: Dritat HPS, të vendosura të errësohen së pari kur klima ngjitet shumë lart
  • Grupi B: Dritat CDM, të vendosura të errësohen në një temperaturë kaq të lartë që nuk errësohen kurrë (për spektrin optimal të dritës)

Të gjitha dritat në një grup duhet të jenë të njëjta pajisje (p.sh. të gjitha CDM-të e Linx 315W ose të gjitha Linx 600W).

Ka shumë gjëra për të dashur për këtë kontrollues:

  • Modaliteti i lindjes dhe perëndimit të diellit: nuk ka ndryshime të forta të temperaturës ose ndriçimit, si në natyrë
  • Lidhni 160 çakëll: deri në 80 për zonë
  • Sensorët e temperaturës përfshirë: ju merrni një sensor të temperaturës për secilën zonë
  • Plug & Play: portativ dhe i lehtë për t'u konfiguruar
  • Ekran LCD me prekje: i lehtë për t'u programuar
  • Mbrojtja nga mbinxehja: funksioni automatik i zbehjes dhe mbylljes

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi