Rritja e Algave Plagron


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.95

Përshkrim

Alga Grow është një lëndë ushqyese bazë bimore që është krijuar posaçërisht për kultivim me bazë toke. Alga Grow përdoret gjatë fazës së rritjes së bimës. Ky pleh, i cili bazohet në algat, ndihmon në rritjen e shëndetshme dhe të ekuilibruar dhe zhvillimin e mirë të rrënjëve. Alga Grow siguron një bazë të shëndoshë për bimën që të lulëzojë me bollëk në një fazë të mëvonshme.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni një maksimum prej 4 ml Alga Grow për 1 litër ujë (1:250). Përdoreni këtë zgjidhje sa herë që ujiten bimët gjatë fazës së rritjes.

KUJDES: Ky lëndë ushqyese nuk është i përshtatshëm për sistemet e rritjes hidroponike. Nëse përdorni një sistem ujitjeje, lani tubat pas përdorimit.

Madhësitë e disponueshme

1 L & 5 ​​L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi