Plagron Bat Guano


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.50

Përshkrim

Plagron Bat Guano përbëhet nga plehu i lakuriqëve të natës, guanoja e shpendëve të detit dhe ekstrakti vinasse. Raporti NPK është 3-15-4, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për aplikim gjatë gjithë fazës së lulëzimit të ciklit të rritjes. Bat Guano promovoi zhvillimin e rrënjëve dhe jetën e tokës, e cila kontribuon në një rritje të shëndetshme dhe cikël lulëzimi me aromë lulesh dhe shije frutash të përmirësuar.

Dozimi dhe përdorimi

Për rezultate më të mira, rekomandojmë përdorimin e 30 kg Bat Guano për 1000L tokë.

Për aplikim në natyrë, aplikoni me një normë prej 20 kg për 100 m2.

Madhësitë e disponueshme

1 L & 5 ​​L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi