Plagron Hydro A&B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.00

Përshkrim

Hydro A&B është një ushqim bimor bazë mineral i koncentruar për përdorim gjatë fazës së rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni një maksimum prej 2,5 ml (0,51 lugë çaji) Hydro A për 1 litër (0,265 gallon) ujë (1:400) ose shtoni një maksimum prej 9,5 ml Hydro A për 1 gallon ujë. Me çdo aplikim të Hidro A përdorni të njëjtën sasi të Hidro B. Përdoreni këtë tretësirë ​​të kombinuar sa herë që ujiten bimët.

Madhësitë e disponueshme

1 L, 5 L dhe 10 L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi